BCR lanseaza un nou concept de sucursala digitala – clientii beneficiaza de consiliere video dupa sfarsitul programului cu publicul

27 ianuarie 2016

In opinia bancii, noul concept de unitate digitala eXperience BCR „revolutioneaza experienta clientilor printr-o interactiune cu tehnologiile bancare intr-un model interactiv prietenos si educativ”. eXperience BCR plaseaza Romania in topul noilor tendinte bancare integrand tehnologii avansate in comunicarea si consilierea clientilor.

Pentru prima data in Romania o unitate bancara integreaza experienta clientului cu tehnologii precum:
• Video-consilier – conceptul de consiliere video live.
• Masa cu ecran Interactiv – asistenta prin simulatoare de produse si servicii bancare.
• Idesk – Ecran informativ prin care clientul participa in mod direct impreuna cu consilierul pentru identificarea celor mai bune solutii pentru nevoile sale financiare.
• Servicii complete de tranzactii bancare 24/24
• Business HUB pentru clientii BCR: acestia pot alege eXperience BCR pentru intalniri cu partenerii lor de afaceri intr-un spatiu dedicat si echipat in acest scop cu: wi-fi, conference call system, TV LCD pentru proiectii.

Serviciile sunt disponibile de astazi la sucursala bancii din Piata Victoriei.

“Video Consilierul” din unitatea eXperience BCR este disponibil pentru clienti dupa finalizarea programului cu publicul, printr-o sesiune video live care permite intr-un mod interactiv transmiterea de informatii si simulari de calcul direct pe ecranul din fata clientului. Masa cu ecran interactiv este o tehnologie cu triplu rol de preconsiliere, informare si educare a clientilor prezenta si ea 24/24. In plus, fata de acest triplu rol, masa interactiva poate deveni loc de joaca pentru copiii clientilor, oferind parintilor confortul total al consilierii.

„eXperience BCR marcheaza un pas important in ceea ce BCR si-a propus sa ofere clientilor sai. Aducem evolutia tehnologiei si interactiunea umana de incredere intr-un concept integrat de agentie a viitorului. eXperience BCR – sucursala digitala va deveni un instrument major in strategia de educare a clientilor pentru digital banking“, a declarat Dana Demetrian, Vicepesedinte Retail&Private Banking, BCR.

Odata cu noul concept de sucursala digitala, BCR apreciaza ca se va reduce timpul de asteptare la ghisee iar experienta bancara a clientului va fi optimizata prin accesarea rapida a informatiilor, prin testarea unor optiuni inovative intr-un mediu unde clientii pot beneficia de asistenta specializata si disponibilitate extinsa a unor servicii complexe.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?