BCR lanseaza plata cu ceasul la comercianti. In curand si la metrou.

16 ianuarie 2020

BCR anunta ca Fitbit Pay și Garmin Pay, sunt cele mai noi instrumente de plata in ecosistemul de plati al bancii, disponibile pentru clienții băncii utilizatori de ceasuri smart (Fitbit și Garmin). 

„Dispozitivele pot fi utilizate atât în România, cât și în străinătate pentru plata cumpărăturilor la orice terminal ce acceptă plățile contactless.”, potrivit comunicatului.


În plus, datorită soluției de plată implementată de BCR și Metrorex, „smartwatch-urile vor putea fi folosite în curând și pentru plata călătoriilor de la metroul din București, în stațiile semnalizate”, mai precizeaza banca.

Plățile cu ajutorul dispozitivitelor Fitbit și Garmin se pot realiza cu produsele compatibile cu serviciul Fitbit Pay și Garmin Pay, acestea fiind afișate pe site-ul BCR. După adăugarea cardului BCR sau George în wallet-urile ceasurilor, plățile se pot efectua prin selectarea cardului corespunzător din portofelul virtual și apropierea dispozitivului de terminalul de plată.

În cazul ambelor soluții de plată, la fiecare 24 de ore sau de fiecare dată când îți pui ceasul la mână, va fi avea nevoie să introduci codul PIN.

Cele două soluții de plată sunt gratuite.

În ultimul an, BCR a lansat, prin George Internet & mobile banking nu mai puțin de 84 de functionalități, 51 pe mobil, 33 pe web. Dintre cele mai importante se numără: deschiderea de cont 100% online, George Pay – plata cu telefonul mobil cu sisteme Android, Apple Pay cu Apple Pay in-app provisioning solution (înrolarea cardurilor prin aplicația George), gestionarea & managementul cardurilor, până la servicii complexe, cum ar credit de nevoi personale online, refinanțare online, depozite online, cont de economii online sau asset management.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash