BCR – first year results for Digital Labs

25 mai 2020

„We have reached an important milestone – 1 year Anniversary of our Digital Labs in BCR. It is my pleasure to share with you these exceptionally results of the Lending Lab: 17,000 happy clients, 15,000 online loans from launch to present, 2,000 installments postponed (with both BCR&GO solution on COVID-19 financial difficulties), five new digital flows, are just parts of the overall great achievements.”, says Anca Petcu, Chief Digital Transformation Officer at BCR.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?