[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

BCR facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale, direct in platforma George

19 aprilie 2024

Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

În acest moment, George SmartEU are 32 de programe de finanțare incluse, care sunt încadrate în două mari categorii: instrumente financiare (scheme de garantare) și granturi (naționale sau europene). Banca precizeaza ca disponibilitatea programelor de finanțare se actualizează în timp real în aplicație, pentru a oferi acces antreprenorilor la cele mai noi și relevante informații despre accesarea fondurilor, pe baza criteriilor de eligibilitate.

George SmartEU poate fi accesat de antreprenorii care au cont George pentru afacerea ta, direct în aplicația George. Informațiile despre granturi sau instrumente financiare sunt disponibile instant, după parcurgerea etapelor etapelor:
. Accesare George SmartEU din meniul magazinului George
. Introducerea codului CAEN al afacerii ​
. Selectarea locației unde se dorește realizarea investiției
. Selectarea tipului de proiect și investiție

Soluția George SmartEU a fost creată alături de Oceanobe, o companie de dezvoltare software
din Iași, iar procesul de dezvoltare și implementare a durat trei luni. Oceanobe este o companie
100% românească, un hub creativ pentru produse software inovatoare, care acoperă domenii
precum construcțiile durabile, managementul activelor, banking, procesarea plăților, sănătatea
mentală, energie și media digitală.

Platforma George a fost lansata în 2018 și a ajuns in prezent la 2,3 milioane de utilizatori. Din 2021, ecosistemul s-a deschis și pentru afaceri, propunând antreprenorilor un portofoliu de produse și funcționalități digitale. În prezent, peste 140.000 de companii sunt înrolate în George pentru afaceri.


Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?