BCR extinde serviciile disponibile în George cu o asigurare facultativă a locuinței. Plata primei de asigurare se face direct din aplicație, prin debitarea automată a contului clientului.

5 octombrie 2022

Până pe 20 decembrie, orice utilizator care încheie o astfel de asigurare va primi gratuit și asigurarea obligatorie de locuință – PAD.

Banca Comercială Română anunță că începând din luna septembrie, în magazinul online George este disponibilă o poliță de asigurare facultativă a locuinței, ce poate fi achiziționată 100% online.

Asigurarea facultativă a locuinței Garant Amplus de la OMNIASIG, disponibilă în George, „oferă un plan de asigurare complet și foarte acoperitor”, potrivit comunicatului. În plus, include și răspunderea civilă față de terți (pentru situațiile când asiguratul poate provoca prejudicii vecinilor), precum și servicii de asistență tehnică la domiciliu, respectiv reparații de urgență acasă, făcute de specialiști, exact atunci când persoana asigurată are nevoie de ele.

Principalele riscuri pe care această asigurare le acoperă sunt: avarii provocate de incendiu, avarii produse de fenomene atmosferice (furtună, grindină, ploaie torențială), furtul bunurilor asigurate, avarii produse de apa din conducte și refulare.

„În toate discuțiile noastre pe premise de educație financiară, pe care le-am avut în ultimii ani cu clienții noștri, asigurarea a fost constant unul dintre cele mai importante capitole abordate. Casa este spațiul căruia îi dedicăm o investiție semnificativă de timp, suflet și bani de-a lungul vieții, prin urmare asigurarea ei și a bunurilor din interior trebuie să fie o componentă esențială a eforturilor noastre de protejare. Din această perspectivă, ne bucurăm că reușim, împreună cu partenerii de la OMNIASIG, să oferim un proces cât mai simplu de achiziție a unei asigurări, astfel încât oricine să o poată accesa, direct de pe telefon”, a declarat Ramona Badea, Director Adjunct Carduri, Bancassurance & Customer Experience BCR.

„Alături de partenerul nostru BCR, lucrăm constant pentru a face asigurările cât mai accesibile și simplu de înţeles pentru clienții noștri. Ne dorim să contribuim la creșterea protecției și siguranței locuințelor românilor prin asigurare, un aspect atât de important pentru continuitatea vieții oricăruia dintre noi. Ne bucurăm că acum clienții BCR își pot cumpăra foarte rapid si simplu din George o asigurare de locuință, cu un avantaj suplimentar dacă o fac în perioada campaniei”, a declarat Costi Stratnic, Vicepreședinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group

Pe lângă riscurile standard, această asigurare acoperă și o serie de alte riscuri importante ce pot să pună în pericol siguranța unei locuințe: avarierea sau distrugerea echipamentelor, a instalațiilor electrocasnice, electronice, sau electrice aflate în locuința asigurată, din cauza fenomenelor electrice, apă de conductă și refulare, precum și daunele produse de inundare ca urmare a neglijenței asiguratului. Mai mult decât atât, polița acoperă și cheltuielile necesare pentru închirierea unui alt spațiu de locuit/cazare în regim hotelier în perioada în care în locuința asigurată nu se poate locui, temporar, ca urmare a producerii riscurilor asigurate.

De asemenea, în cazul daunelor mici, în valoare de maximum 2.000 lei, provocate de apa de conductă sau  produse în baza răspunderii civile față de terți, asiguratul beneficiază de plata rapidă a despăgubirilor, în maximum trei zile de la data avizării daunei.

„Clientul scapă și de grija plății primei de asigurare facultativă a locuinței, deoarece aceasta se face direct din aplicația George, prin debitarea automată a contului clientului,” precizeaza banca.

În perioada 21 septembrie – 20 decembrie 2022, orice client care își va încheia asigurarea facultativă în George va primi automat, din partea băncii, o poliță obligatorie PAD pentru un an, în valoare de 20 euro, dacă pentru locuință nu este emisă  deja  o poliță PAD.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?