[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

BCR anunta o noua premiera: integrarea serviciilor de leasing financiar in platforma George

15 aprilie 2024

Banca Comercială Română (BCR) extinde funcționalitățile din platforma digitală George și oferă clienților, microîntreprinderi și PFA, posibilitatea să gestioneze contractele active de finanțare BCR Leasing direct din magazinul George.

„Noua funcționalitate este o premieră și asigură clienților BCR Leasing o experiență complet digitală, prin care pot avea un control mai bun, transparență și vizibilitate în timp real asupra contractelor de finanțare în derulare.” – potrivit comunicatului.


În George pentru afaceri, clienții beneficiază de acces la detaliile contractuale, de la tipul de produs de finanțare la maturitatea contractuală, rata curentă din scadențar, numărul de luni rămase până la finalizarea rambursării și suma de rambursat.

Printre beneficiile integrării contractelor de finanțare BCR Leasing în magazinul George banca precizeaza acces la detalile contractuale (si actualizari constante) si ofertele speciale. Astfel, clienții pot accesa atat informații cu privire la contractele active de finanțare de la BCR Leasing direct din magazinul George, cat si oferte exclusive de leasing pentru autoturisme, motociclete și echipamente, care includ soluții de mobilitate electrică și sustenabilă.

Clienții BCR Leasing au posibilitatea de a accesa informații cu privire la contractele de finanțare de la BCR Leasing printr-un acord exprimat în George pentru afaceri.

_______________

BCR LEASING IFN este prezentă pe piață romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar și credit pentru achiziționarea de bunuri de folosintă îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) și echipamente (mașini agricole, echipamente medicale, software și echipamente IT etc.).

În 2023, portofoliul de finanțări acordate de către BCR Leasing se ridică la o valoare de 829 milioane de euro, cu o creștere de 17% a finanțărilor noi comparativ cu 2022. Cu un portofoliu dinamic de clienți și o strategie de susținere a electromobilității, care încurajează achiziția de autoturisme electrice, BCR Leasing a înregistrat o creștere de 67% a volumului de vânzări pentru finanțările verzi în 2023.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?