BCR anunta lansarea platilor instant

4 decembrie 2019

BCR devine cea de-a patra banca din Romania care lanseaza platile instant, alaturi de Banca Transilvania, CEC Bank si Libra Internet Bank. Acestea vor fi disponibile in aceasta luna prin intermediul platformei de Internet Banking, iar din ianuarie pe platforma de mobile, scrie wall-street.ro.

Cu alte cuvinte, clientii celor patru banci mai sus amintite, isi vor putea transfera unii altora, pana in 49.999 lei per tranzactie, cont la cont, in mai putin de 10 secunde.


BCR a mai anuntat si introducerea unui credit de refinantare in cadrul platformei de banking George, ce poate fi contractat 100% online. „Mecanismul din spatele creditului de refinantare iti aduce in platforma toate creditele pe care le ai, in urma unei interogari la Biroul de Credit, urmand ca tu sa iti alegi pe care dintre ele doresti sa il refinantezi.”, au precizat reprezentantii bancii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash