BCR anunta lansarea platilor instant

4 decembrie 2019

BCR devine cea de-a patra banca din Romania care lanseaza platile instant, alaturi de Banca Transilvania, CEC Bank si Libra Internet Bank. Acestea vor fi disponibile in aceasta luna prin intermediul platformei de Internet Banking, iar din ianuarie pe platforma de mobile, scrie wall-street.ro.

Cu alte cuvinte, clientii celor patru banci mai sus amintite, isi vor putea transfera unii altora, pana in 49.999 lei per tranzactie, cont la cont, in mai putin de 10 secunde.


BCR a mai anuntat si introducerea unui credit de refinantare in cadrul platformei de banking George, ce poate fi contractat 100% online. „Mecanismul din spatele creditului de refinantare iti aduce in platforma toate creditele pe care le ai, in urma unei interogari la Biroul de Credit, urmand ca tu sa iti alegi pe care dintre ele doresti sa il refinantezi.”, au precizat reprezentantii bancii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash