BCR a lansat George Pay, aplicatie Android prin care clientii bancii pot plati contactless cu mobilul. 20.000 de clienti si-au activat deja serviciul.

13 august 2019

„Aproape 20.000 de clienți BCR și-au activat deja serviciul de plată prin NFC și au făcut plăți prin George Pay.”, anunta BCR.

Dezvoltata la nivelul Grupului Erste, aplicația permite adăugarea prin NFC a cardurilor BCR de debit sau de credit și realizarea plăților la POS. Lansarea în România a fost progresivă pentru utilizatorii de Android, clienții băncii începând să primească update din 25 iulie, potrivit profit.ro.

Pentru a face o plată Prin George Pay, clienții trebuie doar să apropie smartphone-ul de POS dacă suma este mai mică de 100 de lei. Pentru plățile mai mari de 100 de lei este necesară deblocarea telefonului, confirmând tranzacția prin metoda de protecție aleasă în aplicația George, la opțiunea Easy Acces.

Chiar daca smartphone-ul nu este conectat la internet, în zonele fără acoperire de date se pot face, indiferent de sumă, cel mult 10 tranzacții cu carduri Mastercard sau maxim 15 tranzacții pentru cardurile Visa, dupa care se va solicita conectarea la internet.

Plățile cu telefonul mobil sunt realizate fara taxe sau comisioane.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash