BCR a lansat George Pay, aplicatie Android prin care clientii bancii pot plati contactless cu mobilul. 20.000 de clienti si-au activat deja serviciul.

13 august 2019

„Aproape 20.000 de clienți BCR și-au activat deja serviciul de plată prin NFC și au făcut plăți prin George Pay.”, anunta BCR.

Dezvoltata la nivelul Grupului Erste, aplicația permite adăugarea prin NFC a cardurilor BCR de debit sau de credit și realizarea plăților la POS. Lansarea în România a fost progresivă pentru utilizatorii de Android, clienții băncii începând să primească update din 25 iulie, potrivit profit.ro.

Pentru a face o plată Prin George Pay, clienții trebuie doar să apropie smartphone-ul de POS dacă suma este mai mică de 100 de lei. Pentru plățile mai mari de 100 de lei este necesară deblocarea telefonului, confirmând tranzacția prin metoda de protecție aleasă în aplicația George, la opțiunea Easy Acces.

Chiar daca smartphone-ul nu este conectat la internet, în zonele fără acoperire de date se pot face, indiferent de sumă, cel mult 10 tranzacții cu carduri Mastercard sau maxim 15 tranzacții pentru cardurile Visa, dupa care se va solicita conectarea la internet.

Plățile cu telefonul mobil sunt realizate fara taxe sau comisioane.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash