Banking 4.0 – ultima zi pentru procurarea biletelor. Au mai ramas doar 10 de locuri.

22 noiembrie 2019

Editia a doua a Banking 4.0 este de departe cel mai mare si mai important eveniment organizat de NOCASH in ultimii aproape 20 de ani de activitate.

Sunt asteptati peste 400 de specialisti care vor analiza noi modele de business si studii de caz, pentru a intelege mai bine cum ar putea arata in viitor industria de banking si serviciile financiare, odata cu adoptarea tehnologiilor emergente in procesul de transformare digitala.

Vor fi doua zile de dezbateri intense, in 9 paneluri, in care sunt prezenti 55 de speakers din 20 de tari, inclusiv din SUA si Canada.

Fiecare zi a evenimentului va fi deschisa de keynote speakeri de talie mondiala, Brett King in 25 noiembrie si Chris Skinner, in 26 noiembrie, doua dintre cele mai influente persoane in domeniul fintech, autori de best seller-uri in domeniu si consultanti ai Casei Albe.

In cadrul evenimentului va exista o sesiune de autografe, din partea amandurora.

Asigura-te ca nu vei rata acest important eveniment anual in domeniul fintech si rezerva-ti biletul aici!

Conferinta internationala fintech Banking 4.0 este powered by FintechOS, in calitate de partener principal.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash