Banking 4.0 – ultima zi pentru procurarea biletelor. Au mai ramas doar 10 de locuri.

22 noiembrie 2019

Editia a doua a Banking 4.0 este de departe cel mai mare si mai important eveniment organizat de NOCASH in ultimii aproape 20 de ani de activitate.

Sunt asteptati peste 400 de specialisti care vor analiza noi modele de business si studii de caz, pentru a intelege mai bine cum ar putea arata in viitor industria de banking si serviciile financiare, odata cu adoptarea tehnologiilor emergente in procesul de transformare digitala.

Vor fi doua zile de dezbateri intense, in 9 paneluri, in care sunt prezenti 55 de speakers din 20 de tari, inclusiv din SUA si Canada.

Fiecare zi a evenimentului va fi deschisa de keynote speakeri de talie mondiala, Brett King in 25 noiembrie si Chris Skinner, in 26 noiembrie, doua dintre cele mai influente persoane in domeniul fintech, autori de best seller-uri in domeniu si consultanti ai Casei Albe.

In cadrul evenimentului va exista o sesiune de autografe, din partea amandurora.

Asigura-te ca nu vei rata acest important eveniment anual in domeniul fintech si rezerva-ti biletul aici!

Conferinta internationala fintech Banking 4.0 este powered by FintechOS, in calitate de partener principal.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?