Banking 4.0 – ultima zi pentru procurarea biletelor. Au mai ramas doar 10 de locuri.

22 noiembrie 2019

Editia a doua a Banking 4.0 este de departe cel mai mare si mai important eveniment organizat de NOCASH in ultimii aproape 20 de ani de activitate.

Sunt asteptati peste 400 de specialisti care vor analiza noi modele de business si studii de caz, pentru a intelege mai bine cum ar putea arata in viitor industria de banking si serviciile financiare, odata cu adoptarea tehnologiilor emergente in procesul de transformare digitala.

Vor fi doua zile de dezbateri intense, in 9 paneluri, in care sunt prezenti 55 de speakers din 20 de tari, inclusiv din SUA si Canada.

Fiecare zi a evenimentului va fi deschisa de keynote speakeri de talie mondiala, Brett King in 25 noiembrie si Chris Skinner, in 26 noiembrie, doua dintre cele mai influente persoane in domeniul fintech, autori de best seller-uri in domeniu si consultanti ai Casei Albe.

In cadrul evenimentului va exista o sesiune de autografe, din partea amandurora.

Asigura-te ca nu vei rata acest important eveniment anual in domeniul fintech si rezerva-ti biletul aici!

Conferinta internationala fintech Banking 4.0 este powered by FintechOS, in calitate de partener principal.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash