Banking 4.0 – second day

27 noiembrie 2019

Let’s talk about moving fast forward to beyond banking!

After Brett King, now it was the time for Chris Skinner, the most influential person in technology in the UK and Adolfo Laurenti, the principal economist at Visa.

Chris Skinner in deschiderea celei de-a doua zi a evenimentului
Adolfo Laurenti – principal economist at Visa
Alex Panican – Head of Partnerships and Ecosystem at LHoFT – the best MC ever

Two intense days of hot debates about how the future of financial services will be impacted by the new emerging technologies like AI, blockchain, machine learning or RPA.

20 countries, 50 speakers, more than 400 participants.

Thank you all for coming and support.

We’ve set together a completely new standard!

See you next year!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?