[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Banking 4.0 – O alarma de incendiu intrerupe competitia de proiecte web 3.0

Premium
24 mai 2023

Inceputa la orele 19.10, competitia de proiecte web 3.0 din cadrul conferintei internationale Banking 4.0 – editis de primavara – dedicata tehnologiei blockchain, a fost intrerupta de o alarma de incendiu dupa primele doua prezentari.

Lumea prezenta a trebuit sa evacueze cladirea Stup in jurul orelor 19.30. Competitia nu a mai putut fi reluata. Castigatorii vor fi desemnati saptamana viitoare, in urma unei competitii care se va desfasura in format hibrid astfel incat sa poata fi asigurata participarea tuturor startupurilor inscrise dar si a juratilor.

Nimeni nu a patit nimic.

Felicitari echipei COINsiglieri, in special lui Ionut Vilceanu care a reusit in cateva zile ce altii pot obtine in cateva luni. Gratie lor, competiția are premii cumulate în valoare de peste 140.000 euro – în servicii ce pot ajuta start-up-urile sa se dezvolte poate mai rapid decat cred ca e posibil.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?