[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Banking 4.0 in imagini

27 noiembrie 2023

Banking 4.0 a fost un mare succes. Nu doar pentru ca au venit experti din 18 tari care ne-au permis sa avem o calitate exceptionala a continutului sau pentru ca a fost prezenta neasteptat de multa lume din ecosistemul de fintech & banking, incat am ramas fara lanyard-uri.

A fost un succes pentru ca in toti acesti ani am reusit sa cream o adevarata comunitate astfel ca aceasta conferinta este pentru cei mai multi dintre noi o sarbatoare de familie in care te reintalnesti cu cei dragi pentru a petrece impreuna, a depana amintiri, si a vorbi despre viitor.” a declarat Sergiu CONE, organizator Banking 4.0

Locatia, Cazinoul din Sinaia, pur si simplu superba.

Foaier Cazinou Sinaia
Sala Oglinzilor – culoar de trecere
Acces la conferinta – prin Sala Oglinzilor
Sala Baccara

Experientele Banking 4.0

Seminarul de educatie financiara

Unul dintre cele mai emotionante momente ale conferintei a fost seminarul de educatie financiara, gazduit tot de Cazinoul din Sinaia, la care au participat peste 70 de elevi de la Liceul Mihail Cantacuzino din localitate, insotiti de profesorii lor. Cu aceasta ocazie, Irina Chitu si-a lansat cartea „Secretul Banilor. Educatia financiara pe care nu o inveti la scoala,”, care a fost oferita cadou tuturor participantilor, cu autograf.

Sergiu Cone: „In timpul cursului am remarcat un tanar care era foarte activ si raspundea corect la intrebarile adresate de trainer. Am fost extrem de surprins sa constat la final ca cel care stia diferenta dintre active si pasive era de fapt un tanar poet. L-am intrebat cum de se impaca poezia cu lumea finantelor. „Vreau sa invat sa monetizez ceea ce creez, mi-a raspuns, facand bineinteles o rima”

Calatoria cu trenul Banking 4.0

Calatoria cu trenul Banking 4.0 a incantat pe toata lumea.

Degustare de sampanie de la Crama Azuga

Vizita la Castelul Peles

Tur privat la Castelul Bran

Organizatorii Banking 4.0 au inchiriat castelul Bran pentru a oferi participantilor un tur privat in exclusivitate, noaptea tarziu, si o cina festiva la Salonul de ceai al Reginei Maria.

Ne vedem la anul, tot in Sinaia!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?