Banking 4.0 – cum vad fintech-urile locale PSD2 si open banking

4 noiembrie 2019

In aceasta saptamana, NOCASH Events va lansa un sondaj in randul a 50 de fintech-uri locale relevante, pentru a vedea care este perceptia managementului acestor companii cu privire la schimbarile cu care vine noua directiva a serviciilor de plata (PSD2).

In ce masura noile API-uri dezvoltate de banci pentru a putea trece la open banking, noua etapa de dezvoltare a sistemului bancar, si recenta masura a BNR de a infiinta un Innovation Hub, reprezinta oportunitati reale de crestere a afacerii pentru start-up-urile locale care dezvolta solutii inovatoare si noi modele de business pentru industria financiar-bancara.

Rezultatele vor fi anuntate in cadrul conferintei internationale Banking 4.0, ce se va desfasura in zilele de 25 si 26 noiembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton, in Bucuresti.

La eveniment sunt asteptati peste 400 de specialisti din 20 de tari, inclusiv Canada si S.U.A. Conferinta este dedicata tehnologiilor emergente care vor schimba industria financiar – bancara in anii urmatori: blockchain, biometrie, cloud computing, inteligenta artificiala, machine learning, plati instant, RPA („Robotic Process Automation”).

Fiecare dintre cele doua zile vor fi deschise de doi top „financial influencers” la nivel mondial, autori de best seller-uri, amandoi fiind consultanti ai Casei Albe pe domeniul Fintech Banking. Este vorba despre Brett King si Chris Skinner.

Asigura-te ca nu vei rata acest eveniment unic si rezerva un loc aici!

Important: Completarea integrala a chestionarului de catre fintech-urile selectate de organizatori asigura o reducere de 50% a biletelor la conferinta, pentru toate categoriile.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash