Banking 4.0 – cum vad fintech-urile locale PSD2 si open banking

4 noiembrie 2019

In aceasta saptamana, NOCASH Events va lansa un sondaj in randul a 50 de fintech-uri locale relevante, pentru a vedea care este perceptia managementului acestor companii cu privire la schimbarile cu care vine noua directiva a serviciilor de plata (PSD2).

In ce masura noile API-uri dezvoltate de banci pentru a putea trece la open banking, noua etapa de dezvoltare a sistemului bancar, si recenta masura a BNR de a infiinta un Innovation Hub, reprezinta oportunitati reale de crestere a afacerii pentru start-up-urile locale care dezvolta solutii inovatoare si noi modele de business pentru industria financiar-bancara.

Rezultatele vor fi anuntate in cadrul conferintei internationale Banking 4.0, ce se va desfasura in zilele de 25 si 26 noiembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton, in Bucuresti.

La eveniment sunt asteptati peste 400 de specialisti din 20 de tari, inclusiv Canada si S.U.A. Conferinta este dedicata tehnologiilor emergente care vor schimba industria financiar – bancara in anii urmatori: blockchain, biometrie, cloud computing, inteligenta artificiala, machine learning, plati instant, RPA („Robotic Process Automation”).

Fiecare dintre cele doua zile vor fi deschise de doi top „financial influencers” la nivel mondial, autori de best seller-uri, amandoi fiind consultanti ai Casei Albe pe domeniul Fintech Banking. Este vorba despre Brett King si Chris Skinner.

Asigura-te ca nu vei rata acest eveniment unic si rezerva un loc aici!

Important: Completarea integrala a chestionarului de catre fintech-urile selectate de organizatori asigura o reducere de 50% a biletelor la conferinta, pentru toate categoriile.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash