Banking 4.0 – cerere mare, locuri foarte limitate in locatie. Organizatorii ofera posibilitatea urmaririi conferintei online, chiar in acest site si pe pagina de facebook a NOCASH Events.

24 noiembrie 2021

Maine incepe conferinta internationala Banking 4.0., un eveniment de referinta in domeniul digital banking-ului, asteptat de expertii in fintech banking dar si de pasionatii domeniului.

Daca nu ati reusit sa va numarati printre fericitii posesori ai unui bilet care asigura prezenta fizica, organizatorii va ofera posibilitatea de a urmari in direct conferinta.


Evenimentul va fi transmis live pe nocash.ro dar si pe pagina de facebook a NOCASH EVENTS. Programul transmisiei live va fi 09.00 – 19.00, in fiecare dintre cele doua zile (25 si 26 noiembrie).

Utilizatorii nocash.ro care vor sa interactioneze cu participantii la Banking 4.0, sunt incurajati sa se inroleze pe platforma evenimentului unde deja exista aproximativ 250 de experti. Acolo sunteti la un clic distanta de orice participant cu care puteti incepe o conversatie si chiar stabili o intalnire.

Iata si codul de acces – dureaza 90 de secunde:

Join Code: BNKNG4
Join URL: https://next.brella.io/join/BNKNG4

Vizionare placuta si spor la networking!

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?