[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bank Leumi Romania a finalizat implementarea tehnologiei EMV – primul produs emis cu cip ofera servicii medicale premium in peste 270 de clinici din Romania

5 august 2010


5 august, 2010 – Incepand cu luna iulie 2010, Bank Leumi Romania emite numai carduri (de credit sau de debit) cu CIP, urmand ca pana la finalul anului in curs, toate cardurile clientilor actuali sa fie schimbate. Migrarea la CIP se face pentru intreg portofoliul de carduri: VISA Gold, MasterCard  Standard si MasterCard  Business.

Clientii care doresc sa faca tranzactii prin POS sau sa retraga bani de la ATM in deplina siguranta, sunt asteptati in orice sucursala Leumi si, in termen de maxim 5 zile lucratoare, vor putea primi noul card securizat.

Cardurile cu CIP incorporat reduc pana la eliminare numarul de fraude avand ca victime utilizatorii de carduri clasice, dotate doar cu banda magnetica. In plus, informatia ce poate fi stocata in cazul noului tip de card este mult mai mare, permitand in viitor folosirea cardului pe post de carte de identitate, cartela de autobuz sau de metrou.

In plus, posesorii de carduri Leumi pot beneficia de servicul SMS Alert. Acesta este un serviciu prin care se transmite, in citeva secunde de la efectuarea unei tranzactii pe card, un mesaj pe telefonul mobil al posesorului cu detalii despre tranzactia efectuata si soldul disponibil ramas. SMS-ul este transmis si in caz de tranzactie nereusita.

Recent, Leumi Bank Romania a lansat si un card de credit exclusivist care ofera clientilor premium ai bancii servicii medicale in peste 270 de clinici private de pe intreg teritoriul Romaniei. Leumi Gold Card este un card cu utilizare nationala si internationala care ofera utilizatorilor o limita de credit de pana la 100.000 EUR, avand una dintre cele mai bune dobanzi pentru facilitatea de credit de pe card (marja de doar 9% peste ROBOR la 3 luni* si zero obligatii in ceea ce priveste returnarea lunara a unei sume minime.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?