[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bani europeni pentru antreprenorii care dezvolta afaceri online

7 septembrie 2011

7 septembrie, 2011 – Reprezentantii firmelor isi pot implementa la nivelul afacerii aplicatii informatice de comert electronic, de e-learning – invatamant la distanta, precum si sisteme informatice pentru licitatii electronice, tranzactii electronice securizate, plati electronice. Valoarea maxima a finantarii acordate este de 1.850.000 RON, in timp ce valoarea minima este de 45.000 RON.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a lansat spre consultare publica Ghidul Solicitantului pentru operatiunea 3.3.2 prin care reprezentantii firmelor isi pot moderniza si eficientiza afacerea prin intermediul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Ghidul solicitantului este postat pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), http://fonduri.mcsi.ro, la sectiunea Consultare publica. Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 5 octombrie 2011, ora 17.00 la adresa de email: fonduri@mcsi.ro.

Ghidul detaliaza criteriile specifice care trebuie indeplinite de potentialii beneficiari si proiectele acestora, regulile de finantare, circuitul proiectului, modalitatea de selectie a proiectelor, procesul de contractare si implementare, precum si drepturile si obligatiile beneficiarilor.

Operatiunea 3.3.2 – Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic  si a altor solutii online pentru afaceri este inclusa in Domeniul Major de Interventie 3 – “Sustinerea e-economiei” din cadrul Axei prioritare III TIC pentru sectoarele privat si public, din Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE).

Organismul Intermediar pentru Promovarea Societații Informaționale (OIPSI), organizat la nivel de directie generala, in cadrul MCSI, are ca scop gestionarea proiectelor finantate din Fonduri Structurale in domeniul IT&C prin implementarea operatiunilor Axei III din Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?