[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bancpost lanseaza B.Digital – platforma online pentru obtinerea de carduri de credit si credite de consum

16 august 2017

Bancpost a lansat o platforma de creditare online – B.Digital – prin intermediul careia clientii pot initia o aplicatie de credit de consum sau card de credit primind raspunsul bancii in timp real.

„Clientul poate solicita un produs de creditare oricand si oriunde, urmand in doar 5 minute cativa pasi intuitivi. Fluxul simplificat confirma eligibilitatea clientului in maximum 30 de minute, acesta putand accesa creditul doar printr-o vizita in unitate pentru semnarea documentatiei de creditare.”, potrivit comunicatului de presa.

“Traim intr-o era digitala care determina bancile traditionale sa isi schimbe semnificativ modul de a opera pentru a se adapta stilului de viata modern. Astfel inovatia digitala este un element esential in strategia de dezvoltare a Bancpost. Continuam sa ne reinventam si sa dezvoltam produse si servicii personalizate, pentru a imbunatati continuu experienta clientilor nostri in relatia cu banca. Prin lansarea acestei noi platforme online ne-am propus sa oferim un flux comod si prietenos pentru persoanele interesate de un card de credit sau credit de consum. Platforma Bancpost de creditare online confirma clientilor o experienta noua, mult simplificata a procesului de creditare, intr-un mediu securizat”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Produse si Segmente Persoane Fizice Bancpost.

Ce noutati aduce in piata platforma de creditare online B.Digital

„Posibilitatea de a accesa un produs de creditare simplu si rapid,de oriunde, intr-un timp foarte scurt. Clientii pot initia singuri, in maxim 5 minute, aplicatii de Credit de consum sau Carduri de credit parcurgand cativa pasi simpli. Dupa completarea integrala a formularului, informatiile sunt transmise catre sistemul bancii si clientul primeste un raspuns in ceea ce priveste eligibilitatea accesarii produsului dorit in maxim 30 min.”, precizeaza banca.

In final, va mai fi totusi necesar „un singur drum la banca pentru semnarea documentelor de credit si Acordare pe LOC pentru clientii eligibili”.

Prin intermediul platformei digitale, clientii pot solicita credite de consum de pana la 90.000 de lei si dobanda variabila incepand de la 7.9%, precum si carduri de credit – WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold.

Bancpost este o banca, cu o prezenta de peste 26 de ani pe piata locala si o retea de 147 de unitati si 7 centre de afaceri. Banca deserveste aproximativ 1 milion de clienti corporativi, de retail şi institutionali, Institutia a dezvoltat o retea nationala de acceptare a cardurilor formata din peste 500 ATM-uri, 6.000 POS-uri si 190 de terminale automate de plata (APS-uri).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?