[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bancpost isi reinnoieste contractul de exclusivitate cu American Express

6 septembrie 2010

6 septembrie, 2010 – Bancpost anunta astazi reinnoirea parteneriatului exclusiv cu American Express pentru emiterea si acceptarea la plata la comercianti a cardurilor de credit American Express in Romania. La 30 iunie 2010, intregul portofoliu de carduri al bancii se ridica la peste 700.000, dintre care cardurile emise sub licenta American Express reprezentau sub 5% din total portofoliu. Reteaua Bancpost de acceptare a cardurilor se ridica la 9.700 de terminale, dintre care peste 700 ATM-uri si 9.000 POS-uri.

“Reinnoirea contractului este o confirmare a capacitatii noastre de a promova si pune in valoare brandul American Express si reprezinta dovada angajamentului nostru de a investi pe piata cardurilor de credit din Romania. Bancpost emite, in conditii de exclusivitate, cardurile American Express incepand din anul 2005. Acesta a fost momentul de debut al unui lung sir premiere si inovatii pe aceasta piata: asigurarea protectiei cumparaturilor, primul card cobrandat cu o companie aeriana si oferte speciale la comercianti prin programul Selects” a declarat George Georgakopoulos, Director Executiv Senior, Divizia Credite de Consum.

“Suntem incantati sa confirmam reinnoirea contractului cu Bancpost. In ciuda dificultatilor economice actuale de pe piata din Romania, sunt increzator ca Bancpost si American Express isi vor urma cursul ascendent dezvoltand in continuare piata si aducand satisfactie clientilor Bancpost” a declarat – Alex Furber, VP Business Development American Express.

Pana la sfarsitul acestui an, Bancpost este in promotie cu cardurile American Express (variantele Green si Gold), in hypermarketurile Carrefour. Cei care cumpara din aceasta retea de magazine, folosind cardurile Amex, primesc 1% inapoi in cupoane de cumparaturi.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?