[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bancpost a emis un card de credit in parteneriat cu Wizz Air

24 ianuarie 2014

Bancpost anunta ca a lansat un program care ofera cel mai inalt nivel de recompensare (pana la 4% din valoarea de achizitie) dintre programele de loialitate ale cardurilor de credit din Romania. El este disponibil prin intermediul noului card de credit Wizz Bancpost, lansat in parteneriat cu Wizz Air, “cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est”, potrivit Innovata.

Cardul Wizz Bancpost ofera posesorilor o limita de credit de pana la 38.000 RON la o rata anuala a dobanzii ce poate ajunge la aproximativ 30% dar si cu un program de loialitate atractiv, conceput pentru a acumula puncte ce pot fi folosite ulterior la cumpararea de bilete sau alte servicii pe wizzair.com.

In cadrul programului “Shop&Travel”, orice leu cheltuit la cumparaturi, inclusiv online, aduce posesorului de card 2 puncte, reprezentand 2% din suma platita. Punctele se dubleaza pentru orice leu cheltuit pe wizzair.com.

Acumularea de 4 puncte de loialitate pentru fiecare leu cheltuit pe site-ul companiei de transport aerian, reprezinta un bonus de 4% din suma platita si este, potrivit Bancpost, “cel mai mare bonus oferit pe piata pentru orice program de loialitate similar”.

Mai mult, detinatorul cardului primeste un cadou de 2.500 de puncte BONUS, in fiecare an, dupa prima achizitie pe care o face pe wizzair.com. 

Punctele acumulate sunt evidentiate in extrasul lunar electronic. Conversia in bani intervine numai dupa acumularea a minimum 2.000 de puncte. Rata de conversie este de 1 leu la fiecare 100 de puncte.

Suma va fi disponibila in contul wizzair, in aproximativ trei zile lucratoare de la solicitarea telefonica pentru transformarea punctelor in bani.

„Acest card reprezinta instrumentul perfect pentru noi toti de a calatori mai des si mai ieftin, intrucat punctele acumulate pe cardul de credit pot fi convertite usor in echivalentul in Lei in conturile WIZZ”, a declarat George Georgakopoulos, Vicepresedinte Executiv Credite Persoane Fizice, Bancpost.

Cardul vine si cu gratuitati precum accesul la WIZZ Discount Club si la business lounge-ul MasterCard, deschis de curand in cadrul Aeroportului Otopeni din Bucuresti.

De asemenea, detinatorii de card WIZZ Bancpost beneficiaza de o reducere de pana la 25% la cumparaturi la comerciantii parteneri prin programul MasterCard® Elite, precum si de principalele beneficii ale cardurilor de credit Bancpost: rate fara dobanda in peste 2.000 de magazine, pana la 55 de zile perioada de gratie, comision 0% la emitere si la orice plata cu cardul, precum si alerte gratuite prin SMS pentru orice tranzactie mai mare de 100 Lei.

„Indiferent daca romanii cumpara bilete de calatorie pentru ei insisi ori pentru cei dragi sau daca cheltuiesc bani pe cumparaturile zilnice, ei isi doresc un serviciu care sa ii ajute sa se bucure cat mai mult de cele doua pasiuni: calatoriile si cumparaturile. De aceea, astazi lansam cardul de credit WIZZ Bancpost si programul sau de loialitate „SHOP&Travel.”, a mai adaugat sursa citata.

WIZZ Bancpost este un card de credit MasterCard World emis de Bancpost care se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 23-65 ani si venituri nete de minim 500 Lei. 

 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?