[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bancile vin cu noi programe la comercianti de plata in rate fara dobanda

4 octombrie 2012

4 octombrie, 2012 – Bancile cu cea mai veche traditie pe piata locala in privinta programelor de plata in rate fara dobanda, vin cu noi oferte in aceasta toamna.

Garanti extinde programul de plata in rate fara dodanda pentru produsele electronice si electrocasnice achizitionate din hipermarchetul REAL in vreme ce Credit Europe introduce acest program la Euro GSM, pentru cumpararea de produses specifice domeniului precum smartphone-uri si tablete.

Garanti Bank ofera posesorilor de Bonus Card posibilitatea de a achita produsele electronice si electrocasnice, din hipermarchetul real, in 16 rate fara dobanda. Promotia se deruleaza pana pe 7 noiembrie 2012 si marcheaza 6 ani de activitate pe piata romaneasca a hipermarchetului real.

„Parteneriatul cu hipermarchetul real,- ofera clientilor nostri ocazia sa isi cumpere cele mai performante produse in conditii foarte bune de plata. Ne bucuram sa fim alaturi de partenerul nostru la aniversarea de 6 ani”, a declarat Eleni Skoura – Cards & Marketing Director Garanti Bank.

„Promotiile cu dobanda zero au figurat mereu in preferintele clientilor, fiind apreciate pentru facilitarea accesului la produse, in special a celor care presupun un efort investițional, precum aparatura electrocasnică. De aceea, suntem bucurosi sa le oferim cu aceasta ocazie 6 rate in plus la cele 10 deja existente, marcand astfel 6 ani de retail pe piata locala”, a declarat Camelia Oprea, Director Administratie la real,- Hypermarket Romania.

La randul sau, Credit Europe Bank a extins reteaua partenerilor sai prin EuroGSM, unul dintre cei mai puternici retaileri telecom de pe piata locala. Astfel, orice detinator de CardAvantaj care va achiziţiona produse in valoare de minim 100 de RON din oricare dintre cele 20 de locatii EuroGSM incluse pentru inceput in aceasta colaborare vor putea beneficia de rate fara dobanda. Pentru achizitiile mai mici de 100 de RON CardAvantaj va avea functionalitatea unui card de credit traditional.

“Prin intermediul colaborarii cu Credit Europe Bank urmarim ss diversificam modalitatile de plata si sa facem accesibile clientilor produse precum smartphone-uri si tablete. In prima instanta demaram acest proiect in 20 de magazine, iar in functie de interesul manifestat de clienti, vom analiza posibilitatea de a-l extinde la nivel national”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial al EuroGsm.

Credit Europe Bank si Garanti Bank fac parte din randul bancilor cu retele mari de POS-uri instalate la comercianti, numarul terminalelor din retelele proprii fiind de 9.100 si respectiv 7.400. Cele doua banci au si portofolii consistente de carduri de credit care cumulat se ridica la peste 400.000.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?