[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Bancile lanseaza in premiera campanii de Black Friday pentru comerciantii online

20 noiembrie 2013

GarantiBank, in parteneriat cu NETOPIA mobilPay, lanseaza o campanie cu 0% comisioane pentru Black Friday si perioada sarbatorilor de iarna. Astfel, comerciantii online vor beneficia de gratuitate la procesarea platilor integrale, indiferent de volume, daca vor deschide un cont curent la GarantiBank si vor implementa sistemul de procesare plati mobilpay pe platformele lor, in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2013. In plus, nu exista costuri de inregistrare sau costuri fixe lunare.

NETOPIA mobilPay si GarantiBank doresc sa incurajeze astfel piata de comert online si sa promoveze platile cu cardul in mediul online in randul comerciantilor. In urma acestei campanii, cele doua companii estimeaza ca peste 150 de comercianti online se vor inscrie pe platforma de plati mobilPay.

“Am ales sa desfasuram aceasta campanie in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie deoarece ne apropiem de Black Friday si de sarbatorile de iarna, perioada care reprezinta sezonul de varf pentru cumparaturi. Stim ca toti comerciantii fac eforturi considerabile sa vina cu oferte competitive si dorim sa ii ajutam sa isi maximizeze marja de profit, reducandu-si costurile”, a declarat Anca Motca, Director General Adjunct GarantiBank.

“In timpul celei mai aglomerate perioade de vanzari a anului, comerciantii vor beneficia de comisioane 0%, indiferent de volumele procesate, ceea ce inseamna o reducere a costurilor fata de platile in numerar. Astfel de campanii determina sute de comercianti sa adopte platile cu cardul si le permit sa testeze cat de simplu de folosit si sigur este acest sistem, oferindu-le o serie de beneficii si avantaje”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA.

NETOPIA mobilPay si GarantiBank sunt parteneri din 2010. In aceasta perioada, cele doua companii au procesat aproximativ 5 milioane de tranzactii online cu cardul.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?