[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Banca Transilvania preia controlul Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei de plati Pago

22 octombrie 2019

BT Investments, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit acționar majoritar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicației de plăți Pago, prin majorarea participației de la 19,87% la 51,12%. Acțiunile au fost cesionate de Adrian Cighi și Alexandru Gala Popescu, care acum dețin 39,1% și, respectiv, 9,78% din capitalul social al companiei, relevă date analizate de Profit.ro.

Pago este o aplicație care permite plata facturilor lunare, dintr-un singur cont, la peste 220 de furnizori de electricitate, gaze, apă, internet, telefonie, asigurări și salubritate. Proiectul este dezvoltat de Timesafe în parteneriat cu Banca Transilvania și Mastercard. Aplicația Pago permite și încărcarea cartelelor pre-plătite și plata rovinietelor.


Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?