Banca Transilvania lansează vineri, 16 noiembrie, campania de shopping bancar online BANK Friday – peste 7.000 de reduceri, gratuitati si beneficii la produse si servicii

8 noiembrie 2018

Campania se va derula pe site-ul BT, în intervalul orar 8:00 – 23:59.
BANK Friday înseamnă reduceri, gratuități sau alte beneficii la o parte dintre produsele şi serviciile Băncii Transilvania: credite, linie de credit pe contul curent, carduri, BT24, aplicația BT Pay, respectiv la o serie de soluții complementare banking-ului pentru antreprenori.

„Este al 4-lea an în care Black Friday devine BANK Friday la Banca Transilvania. În cadrul acestei campanii, BT a oferit în total peste 30.000 de produse și servicii la promoție, făcând astfel bankingul tot mai accesibil. În fiecare an stocurile inițiale au fost epuizate, iar o parte dintre acestea au fost suplimentate. Cele mai căutate produsele și servicii în cadrul BANK Friday au fost până acum: BT24 Internet Banking & Mobile Banking, cardurile de credit, creditul de nevoi personale Practic BT, linia de credit pe contul curent, depozitele şi creditele IMM.”, potrivit comunicatului de presa.

Banca Transilvania este cea care a lansat în premieră pe piața din România conceptul de shopping bancar. Este vorba de campanii tematice, inspirate de semnificația anumitor date, evenimente şi trenduri: Bank Friday, Bank to School, DragoBT, Banksylvania, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Bankschet şi Ziua Bărboşilor.

În apropierea campaniilor de Black Friday la diferiți comercianți, Banca Transilvania a pregătit pe platforma online Intreb BT informații utile, şi anume: cum se poate modifica limita de tranzacționare zilnică de pe card, cum se poate înrola un card în 3D Secure pentru plățile online, detalii despre produsele și serviciile BT folosite la plata cumpărăturilor online etc. De asemenea, robotul Livia de la BT oferă informații despre conturile, produsele și serviciile pe care clientul BT doreşte să le afle non-stop şi rapid.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
26 votes · 26 answers
Voteaza
NoCash