Banca Transilvania lanseaza un program de fidelitate pentru cardurile de credit

24 mai 2011

24 mai, 2011 – Banca Transilvania lanseaza programul Star BT, prin care clientii persoane fizice beneficiaza, pentru orice plata cu un card de credit BT, de puncte de loialitate care se acumuleaza, dar si de rate fara dobanda. In plus, cumparaturile la comerciantii parteneri aduc puncte suplimentare.

Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking in cadrul Bancii Transilvania, declara: “Pe langa avantajele foarte cunoscute pe care le au deja cardurile de credit, ne-am propus sa aducem clientilor nostri de retail beneficii suplimentare, prin programul Star BT, pentru a le rasplati fidelitatea fata de produsele Bancii Transilvania. Cardurile noastre de credit aduc acum inclusiv cumparaturi castigatoare tocmai pentru ca punctele de loialitate acumulate inseamna bani. Cu siguranta, acest proiect ne va ajuta sa tintim obiectivele mari pe care ni le-am propus in acest an, ca emitent de carduri: o cota de piata de 15% si 2 milioane de carduri emise”.

Punctele Star BT se acumuleaza pentru fiecare tranzactie efectuata de client, in tara sau in strainatate, cu unul dintre cardurile de credit de la Banca Transilvania: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT – Rotary si Visa Platinum. Valoarea unui punct este de 1 leu, iar punctele acumulate pot fi ulterior utilizate pentru plata cumparaturilor la comerciantii parteneri inscrisi in program. Ratele fara dobanda, aferente platilor facute la partenerii Bancii Transilvania, in cadrul programului Star BT, sunt un alt beneficiu adus clientilor.

In plus, Banca Transilvania pune in joc, in cadrul acestui program, 3 premii a cate 5.000 euro, premii care pot fi castigate, prin tragere la sorti, pentru cumparaturi cu un card de credit BT, in perioada 21 mai – 31 august a.c. Clientii care efectueaza cel putin 3 cumparaturi, in valoare de minim 10 lei fiecare, sunt inscrisi automat in tragerea la sorti.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash