[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Banca Transilvania lanseaza un card premium de debit

17 decembrie 2010

17 decembrie, 2010 – Banca Transilvania lanseaza Mastercard Gold Debit, un produs premium dedicat persoanelor fizice cu statut social aparte precum medicii, avocatii sau notarii.

Fata de avantajele unui card standard de debit, noul card ofera un pachet complet de servicii pe timpul calatoriilor in strainatate care include:

Asigurare de deces Max. 50.000 Euro
Asigurare de accident Max. 50.000 Euro
Cheltuieli medicale de urgenta – accident si imbolnavire Max. 50.000 Euro
Asigurare pentru intarzierea bagajelor Max. 500 Euro
Asigurare pentru intarzierea zborului Max. 300 Euro
Cheltuieli juridice Max. 5.000 Euro
Pierderea actelor de identitate Max. 1.000 Euro

Pentru a beneficia de aceste servicii, clientul trebuie sa achite cu MasterCard Gold Debit cheltuielile aferente calatoriei sau, in ultimele trei luni pana la inceperea calatoriei, sa efectueze plati cu acest card, in valoare de minim 300 de lei.

De asemenea, posesorii unui MasterCard Gold Debit vor putea beneficia de acces gratuit in Salonul Busisness Class al Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti si in Saloanele Business din cadrul Aeroportului International Cluj-Napoca, de discount-uri la comercianti de top, care fac parte din programul MasterCard Elite, de furnizare de cash sau de inlocuirea cardului, in regim de urgenta, in cazul pierderii sau furtului cardulului.

Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking in cadrul Bancii Transilvania, declara: „Cardul MasterCard Gold Debit de la Banca Transilvania este un produs conceput pentru persoanele cu un statut social important, care reprezinta top managementul companiilor mari, oameni de afaceri sau persoane cu profesii de succes. Medicii, avocatii, notarii  sunt un exemplu, in acest sens. De asemenea, consideram ca un client care detine deja un card de credit premium trebuie sa beneficieze de servicii premium si la cardul de debit”.

Cu MasterCard Gold Debit pot fi achitate, direct de la bancomatele Bancii Transilvania, facturile Vodafone, Orange, Cosmote, RCS-RDS, Avon, Electrica si ApaServ Satu Mare.

BT completeaza astfel portofoliul sau de produse, care cuprinde 16 tipuri de carduri – de debit sau de credit. Banca Transilvania este de 10 ani pe piata cardurilor din Romania iar portofoliul sau cuprinde in prezent peste 1.800.000 de carduri valide in circulatie.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?