Banca Transilvania lanseaza Cardul de masa: prepaid, contactless, fara comisioane, sub licenta Visa

20 iulie 2018

Banca Transilvania lanseaza Cardul de masa BT, destinat cumparaturilor alimentare si platii consumatiei la restaurant in reteaua de parteneri ai bancii. Este un card Visa, care poate fi obtinut exclusiv prin angajator daca se numara printre institutiile sau companiile din Romania care ofera angajatilor carduri de masa ca beneficiu extra-salarial. Cel mai nou card BT reprezinta versiunea digitala a bonurilor de masa tiparite.

„Noul produs completeaza portofoliul de carduri BT si este un pas natural pentru banca, avand in vedere focusul sau pe digital, numarul semnificativ de clienti care primesc salariul la Banca Transilvania, precum si al celor care lucreaza cu BT pentru virarea salariilor angajatilor.”, potrivit comunicatului de presa.


Cardul de masa BT este contactless si poate fi folosit oriunde in Romania pentru plata cumparaturilor alimentare in cadrul retelei de magazine si restaurante partenere Bancii Transilvania. Confera flexibilitate la plata, indiferent daca valoarea acesteia este mai mica sau mai mare decat cea a unui tichet de masa clasic.

De asemenea, este reincarcabil: angajatorul va alimenta lunar cardurile de masa ale angajatilor cu suma echivalenta bonurilor de masa. Banii de pe Cardul de masa nu pot fi retrasi sau transferati. Acest card este reinnoit automat la fiecare 3 ani si este primit direct de la angajator.

Alte detalii despre card
La primire, cardul trebuie activat la unul dintre bancomantele Bancii Transilvania folosind codul de activare primit prin SMS. PIN-ul poate fi personalizat gratuit la ATM-urile BT. Pentru clientii persoane fizice care au Card de masa BT comisionul de emitere/reemitere, administrare si plati este zero.

Clientii pot afla oricand suma disponibila pe cardul de masa prin intermediul bancomantelor Bancii Transilvania sau al robotului Livia de la BT, care ofera informatii prin Facebook Messenger, Skype sau telefonic. Pentru platile contactless cu cardul de masa este necesara introducerea PIN-ului, indiferent de suma platita.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?