Banca Transilvania anunta „cea mai mare campanie de shopping bancar online pe care a lansat-o pana acum”

29 mai 2020

Banca Transilvania anunta reduceri si beneficii la cele mai cautate produse si servicii BT din aceasta perioada, asa incat pentru perioada 2 – 12 iunie a.c. este pregatita o noua campanie de shopping bancar online, #Goodvibesonly., despre care banca spune ca este „cea mai mare campanie de shopping bancar online pe care a lansat-o pana acum”.

Aceasta va cuprinde reduceri la creditul imobiliar/ipotecar, creditul de nevoi personale, beneficii la cardul de cumparaturi STAR, facilitati pentru persoanele care folosesc aplicatia BT Pay, overdraft cu dobanda redusa, respectiv beneficii la leasing auto.

“Desi perioada este inca plina de provocari, romanii au in continuare planuri si aspiratii si credem ca este rolul nostru – fiind cea mai mare banca de retail – sa ii sustinem acum. Facem asta si prin reduceri la produsele preferate ale clientilor nostri, cum ar fi creditul pentru nevoi personale si cel pentru locuinta. Este important pentru economie si oameni ca bancile sa sustina inclusiv consumul, iar noi ne asumam un rol de lider si aici.” – Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?