[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Banca Italo Romena emite carduri cu cip sub sigla MasterCard

3 martie 2010


3 martie 2010 – Oferta de carduri a Bancii Italo Romena cuprinde doua noi produse prevazute cu cip: cardul MasterCard Debit adresat persoanelor fizice şi cardul MasterCard Business destinat companiilor. Ambele carduri sunt carduri de debit multivaluta, atasate simultan la doua conturi curente – unul in RON si celalalt in EUR.

Produsele permit efectuarea de operatiuni de retragere de numerar la ATM-urile din circuitul MasterCard, iar pentru operatiunile de plata la comerciantii acceptanti din tara si din strainatate, comisionul este de 0%. Detinatorii pot efectua de asemenea si plati pe Internet daca solicita bancii activarea acestei optiuni.

Cardurile MasterCard Business sunt atasate contului curent al companiei, oferind posibilitatea de stabili limite maxime de tranzactionare la ATM, POS si pe Internet pentru fiecare card in parte.

Sursa: Banca Italo-Romena

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?