Banca Italo Romena emite carduri cu cip sub sigla MasterCard

3 martie 2010


3 martie 2010 – Oferta de carduri a Bancii Italo Romena cuprinde doua noi produse prevazute cu cip: cardul MasterCard Debit adresat persoanelor fizice şi cardul MasterCard Business destinat companiilor. Ambele carduri sunt carduri de debit multivaluta, atasate simultan la doua conturi curente – unul in RON si celalalt in EUR.

Produsele permit efectuarea de operatiuni de retragere de numerar la ATM-urile din circuitul MasterCard, iar pentru operatiunile de plata la comerciantii acceptanti din tara si din strainatate, comisionul este de 0%. Detinatorii pot efectua de asemenea si plati pe Internet daca solicita bancii activarea acestei optiuni.

Cardurile MasterCard Business sunt atasate contului curent al companiei, oferind posibilitatea de stabili limite maxime de tranzactionare la ATM, POS si pe Internet pentru fiecare card in parte.


Sursa: Banca Italo-Romena

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?