Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei pune la dispozirie o noua facilitate: plata certificatelor digitale SIAE prin Ghiseul.ro!

20 iulie 2020

Începând de joi – 16 iulie, Autoritatea pentru Digitalizarea României a anunțat introducerea unei noi facilități de plata online cu cardul în platforma Ghișeul.ro. Mai exact, operatorii de transport pot plăti online certificatele digitale.

Pașii prin care poți face plata pe internet

Odata accesata platforma ghiseul.ro, primul pas este selectia categoriei „Plateste fara autentificare”.

Completati formularul online care se deschide (Tip persoana: Persoana Juridica; Judet: Bucuresti) Tip Institutie: selectati Alte institutii; Institutie: Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei.

Alegeti tipul de certificat pe care doriți să-l achitați

Completați câmpurile următoare cu detaliile firmei pentru care se face plata.

Completați codul Captcha, Aprobați Plata și apăsați pe butonul Plătește

Acesta este mesajul pentru finalizarea cu succes a unei plăți!

Dupa parcurgerea acestor pasi, veti primi automat dovada platii, pe adresa de email introdusă.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?