Auka va lansa propria aplicatie de plati cu mobilul in Romania

17 mai 2019

Iminenta lansare in Romania a aplicatiei Settle, solutia de plata cu mobilul a norvegienilor de la Auka, ne-a determinat sa realizam un scurt interviu cu Sara Rasmussen, Head of Sales al companiei.

Compania a angajat personal si isi cauta parteneri, nu neaparat banci. Ascultati interviul luat de NOCASH (in 14 mai 2019), pentru a afla ce model de business propune compania norvegiana pentru piata din Romania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash