Augustin Dobre, CEO Twispay: „lucrăm pentru a aduce compania la nivelul unui portofel digital, gen aplicaţia Revolut.”

13 iulie 2022

Augustin Dobre, CEO al Twispay, spune ca la începutul anului viitor sau chiar sfârşitul acestui an vor lansa un portofel digital similar cu Revolut, potrivit Economica.net.

Viitorul business va avea două linii principale: cea de acceptare, procesare plăţi, care este păstrată. Compania are deja 200 de clienti, agenţi economici, specializaţi în comerţul electronic şi procesează anual plăţi de 150 de milioane de euro. Cea de-a doua linie de business vizeaza transformarea companiei în emitent de carduri proprii, similar cu o banca.

_________

Capital Financial Services S.A., care acționează sub marca Twispay, este o instituție financiară licențiată de Banca Națională a României și înscrisă în registrul instituțiilor emitente de monedă electronică cu autorizația nr. IEME-RO-0001 din data de 25.04.2013.

Twispay a fost achiziţionată de Elrond, companie specializată în tehnologia blockchain.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?