ATM din Poiana Brasov aruncat in aer – hotii au furat din terminal peste 100.000 lei

30 decembrie 2019

Un bancomat din Poiana Braşov, amplasat la intrarea unui restaurant, a fost distrus în noaptea de sâmbătă spre duminică. Hoţii au reuşit să fure din bancomatul aruncat în aer peste 100.000 lei, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov afirmă că din primele cercetări a rezultat faptul că bancomatul a fost alimentat, vineri, cu 107.000 lei şi 1.000 de euro.

„În această dimineaţă, Poliţia staţiunii Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că un bancomat amplasat în curtea unui local din Staţiunea Poiana Braşov ar fi distrus. Echipa operativă (…) efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt, identificării autorilor. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov”, au spus reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash