ATM din Poiana Brasov aruncat in aer – hotii au furat din terminal peste 100.000 lei

30 decembrie 2019

Un bancomat din Poiana Braşov, amplasat la intrarea unui restaurant, a fost distrus în noaptea de sâmbătă spre duminică. Hoţii au reuşit să fure din bancomatul aruncat în aer peste 100.000 lei, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov afirmă că din primele cercetări a rezultat faptul că bancomatul a fost alimentat, vineri, cu 107.000 lei şi 1.000 de euro.


„În această dimineaţă, Poliţia staţiunii Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că un bancomat amplasat în curtea unui local din Staţiunea Poiana Braşov ar fi distrus. Echipa operativă (…) efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt, identificării autorilor. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov”, au spus reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Adauga comentariu

Noutăți

The rise of the mobile wallet

Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?