Astazi se incheie procesul de jurizare al nominalizarilor la Gala NOCASH

24 septembrie 2020

Peste 100 de specialisti din comunitatea NOCASH au fost invitati sa jurizeze premiile industriei serviciilor financiare si de plati, atat pentru activitatea din 2019 cat si pentru perioada de pandemie, din acest an.

Desi 70 dintre ei au votat deja, sunt inca doua categorii unde fiecare vot chiar poate sa faca diferenta. Specialistii invitati isi pot exprima optiunea pana astazi la ora 15.00, completand un formular online.


Pentru activitatea din 2019 sunt trei categorii: Premiera Anului, Pionierat in industrie si Partenerul Anului. Nominalizarile aici.

Pentru activitatea din 2020, organizatorii au introdus categoria „Best innitiative in Covid-19 time”, care suprinde cele mai bune masuri luate de catre jucatorii din industria serviciilor financiare si de plati electronice, in contextul pandemiei – ca reactie la noua paradigma „stati acasa!”

Categoriile vizate se prezinta dupa cum urmeaza: eAdministratie, eCommerce, Carduri, Plati & Digital Banking, Tehnologii Emergente & Noi Modele de Business. Nominalizarile aici

Pentru a asigura o relevanta sporita votului, juratii NU se pot exprima in favoarea serviciului sau produsului lansat de compania in cadrul careia activeaza. Votul ramane insa o optiune personala.

Specialistii opteaza pentru o singura nominalizare din fiecare categorie, tinand cont de urmatoarele criterii: inovatie, tehnologie, scalabilitate si impact in piata.  

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul festivitatii de premiere de la Gala NOCASH, ce va avea loc in data de 30 septembrie. Editia din acest an este un eveniment hibrid, cu audienta in online si speakerii prezenti fizic intr-o locatie special amenajata la sediul Modex Labs – spatiul comunitatii blockchain din Bucuresti.

O alta premiera este introducerea studilor de caz. In contextul perioadei cu multiple provocari pe care o traversam, institutiile au trebuit sa gaseasca rapid solutii pentru a se adapta noului normal. Cele mai interesante solutii vor fi prezentate sub forma unor studii de caz. NOCASH a selectat 12.

Detalii aici

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?