Astazi se decerneaza premiile NOCASH

25 martie 2013

In aceasta seara se decerneaza premiile de excelenta pentru industria platilor fara numerar aferente activitatii din 2012. Organizatorii vin cu o serie de noutati iar introducerea unei noi categorii de evaluare precum cea a solutiile de plata nebancare este una dintre ele. Anul trecut, platile prin SMS au depasit in premiera 1 milion de tranzactii.

Legat de noutati, in aceasta seara vor fi prezentate si aplicatii care vor revolutiona industria. Astfel, compania Netopia-mobilpay va sustine o prezentare despre o noua aplicatie care isi propune sa schimbe radical comunicarea intre banci si consumatori. Mai multa informatie, mai multe optiuni, reduceri substantiale de costuri si mai multa rapiditate.

In aceasta seara vom afla care este cardul de cumparaturi al anului, care sunt cele mai vandute/solicitate carduri, debit, credit si business, cine este comerciantul anului, ce program co-branded inregistreaza cel mai mare succes pe piata romaneasca, comerciantul anului – din lumea reala si din mediul online – emitentul cu cele mai active carduri proprii si, mai ales, cine va obtine titlul de Banca Anului in industria cardurilor. De asemenea, vor fi decernate premiile pentru Premiera Anului, Pionierat in industrie si Cea mai buna promovare.

Pentru momentul artistic organizatorii au pregatit un recital extraordinar al regelul jazz-ului la acordeon, meaestrul Emy Dragoi, si o coregrafie spectaculoasa pusa in scena de perechea de dansatori care a reprezentat Romania in 2012 la Campionatul European de Tango Argentinian.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash