Asociația Română de Fintech lanseaza FINTECH MINDS MEETUP, evenimente cu frecventa lunara pentru a crea un cadru de comunicare in industria de profil

13 septembrie 2021

Companiile românești din RoFin.tech cât și companiile parteneri suport își doresc să acopere printr-o serie de  evenimente recurente toate modificările care au loc în piață din România, regiunea CEE dar și internațional.

În acest context, evenimentul FINTECH MINDS MEETUP pornește la drum cu scopul de a crea o platformă deschisă pentru promovarea inovației din interiorul membrilor asociației. La fiecare ediție vor fi invitate două companii membre alături de reprezentantul unei partener al Asociației și vor dezbate atât noutățile din mediul de afaceri, cât și din modificările legislative și de reglementare care au impact asupra ecosistemul românesc de inovație în industria financiară.

Cu toate condițiile noii normalități sociale care limitează posibilitățile de a ne întâlni și interacționa, îndrăznim să pornim această serie de întâlniri, informale, fără cravată, în care să discutăm concret cum putem eleva industria de fintech locală. Așteptăm fondatorii de companii inovative din domeniu, specialiștii în digital din industria financiară și, în general, orice pasionat de inovație fintech, să își facă un obicei în a se întâlni o dată pe luna cu comunitatea RoFin.tech.” – Cosmin Cosma – Președintele Asociației Române de Fintech

Prima ediție FINTECH MINDS MEETUP îi are că invitați pe Adrian  Badea – CEO al companiei SelfPay (membră RoFin.tech), Mihai Drăghici – Founder & CEO al companiei PayByFace (membră RoFin.tech) și Adrian Coman, Senior Managing Associate la Reff & Asociații (companie partner suport al RoFin.tech).

Moderatrul acestei prime ediții a seriei de întâlniri este Cosmin Cosma – Președintele Asociației Române de Fintech și Co-founder & CEO la Finqware (companie membră RoFin.tech).

Evenimentul va avea loc în Mindspace Business District, miercuri, 15 septembrie, începând cu ora 18:00 și Datorită condițiilor sanitare, intrarea la eveniment se face numai pe baza de înscriere și confirmare. 

Rezervarea unui loc la eveniment se poate face aici – Fintech Minds MEETUP Tickets

___________

Asociația Română de Fintech (Rofin.tech) a fost fondată în ianuarie 2020 și reunește în prezent, 20 membri ce reprezintă start-up-uri și scale-up-uri din industria tehnologiilor financiare (fintech). Aceasta are două obiective fundamentate încă de la fondarea ei: conectarea asociației la autoritățile financiare naționale și europene ce pot impacta industria fintech, dar și crearea și facilitarea cât mai multor oportunități de dezvoltare pentru membrii asociației.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?