[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Asigurarea-RCA.ro intra pe piata asigurarilor online

6 iulie 2011

6 iulie, 2011 – Accord Broker de Asigurare lanseaza un nou portal pentru informarea, vanzarea online si compararea tarifelor practicate de principalele companii ce furnizeaza asigurarea de raspundere civila obligatorie. Site-ul contine un sistem de afisare al tarifelor in timp real, un sistem de tranzactionare prin card bancar – ce foloseste platforma mobilpay – precum si PayPal.

Razvan Moisescu, director operatiuni Accord Broker sustine ca noul portal aduce un plus de valoare utilizatorului online impreuna cu o serie de avantaje: “Nu credem ca cel mai ieftin tarif este automat si cel mai bun. Suntem bucurosi sa oferim un serviciu prin care vizitatorul poate sa se informeze inainte de a lua decizia finala. Un exemplu banal, dar care este foarte important pentru conducatorii romani care pleaca din tara, este valabilitatea politei rca atunci cand parasesti tara. Degeaba economisesti alegand un tarif foarte ieftin, daca esti intors de vama pentru ca nu esti asigurat.”

Totodata, interfata site-ului este extrem de intuitiva si usor de operat, in ciuda faptului ca trebuie introdus un numar mare de informatii cu caracter personal. “Am incercat sa cream mai mult decat un simplu site ci un mediu in care utilizatorii sa se simta in siguranta pentru ca iti incredinteaza atat datele personale cat si cele  financiare. Proiectul este desfasurat de o companie de brokeraj, cu peste patru ani de experienta, iar echipa manageriala activeaza de mai bine de zece ani in asigurari si de douazeci in finante/banci.” afirma Razvan Moisescu.

Moisescu considera ca piata asigurarilor online este inca intr-o faza incipienta, existand un numar foarte limitat de site-uri functionale, din cauza costurilor ridicate dezvoltarii platformelor de calcul si a lipsei de intelegere din partea managerilor pentru ceea ce implica comertul online.

Accord Broker de Asigurare, a fost infiintata in 2007, fiind reprezentantul unor numeroase firme private si institutii publice din tara, printre care Springtime Romania, Muzeul National ‘George Enescu’, Centrul Medical Unirea, Grupul Firmelor de Paza CPI, Treiro, Ion Mos, Politia Locala Sector 6.  Lista companiilor de asigurare partenere include Astra, Ardaf, Asirom, Carpatica, Euroins, Generali, Groupama, Credit Europe Asigurari, F.A.T.A Asigurari, BCR Asigurari, Omniasig, Uniqa, CERT Asig si CARE Romania. Proiectul Asigurarea-RCA.ro a fost gandit incepand din mai 2010.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?