Asculta NOCASH la RadioDA. Ce presupune crowdfunding-ul si cum poti face si tu investitii in cele mai dinamice si promitatoare companii de tehnologie, chiar daca nu sunt cotate la bursa

8 iunie 2021

NOCASH continua seria emisiunilor de educatie si actualitate financiara de la RadioDa.ro. Astazi, despre crowdfunding, de la 12.30.

Seedblink, platforma romaneasca de finantare startup-uri prin crowdfunding, a obtinut de la investitori 3 mil. Euro pentru a se dezvolta la nivel continental. Cota initiala adresata investitorilor de retail, de 550.000 euro, s-a subscris in numai 20 de minute.

Lansata in 2019, pe platforma Seedblink s-au derulat deja 43 de campanii de finantare, care au atras 18 mil. Euro de la peste 5.000 de investitori, persoane fizice si fonduri de investitii, din 15 tari.

Ce presupune crowdfunding-ul si cum poti face si tu investitii in cele mai dinamice si promitatoare companii de tehnologie, chiar daca nu sunt cotate la bursa?

De asemenea, care sunt planurile viitoare ale platformei SeedBlink care isi propune sa devina platforma de investitii cu cea mai mare crestere din Europa. Deocamdata acest obiectiv este atins la nivel regional (CEE).

O discutie cu Andrei Dudoiu, co-founder & CEO Seedblink, un fost bancher cu o experienta de top management de peste 20 de ani, dintre care 15 la Banca Transilvania.

Asculta NOCASH la RadioDA.ro. Bogatia se invata!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Constantin Rotariu – cofondator & COO Bitcoin Romania

In prezent, fiind o piata cu o volatilitate foarte mare, cu multi traderi sezonieri care incearca sa profite de aceasta volatilitate, volumul a crescut mult. Sunt zeci de milioane de euro pe luna tranzactionati prin Bitcoin Romania, pe toate produsele noastre, pe platforma online si prin ATM-uri. S-a dovedit ca bitcoin este un activ de stocare pe termen lung iar cei care au facut profitul cel mai mare sunt cei care au avut rabdare, de la trei ani in sus.

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?