[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Aqurate depășește pragul de 1.000.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI de recomandări personalizate de produse

18 mai 2023

Aqurate, platformă SaaS bazată pe Inteligenţă Artificială (AI) care crește conversiile din eCommerce prin interpretarea datelor, depășește pragul de 1.000.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI de recomandări de produse.

Într-un interval scurt am ajuns de la idee la atragerea cu succes a finanțării necesare dezvoltării proiectului nostru și, acum, la peste 1.000.000 de comenzi efectuate de clienții magazinelor online care ne sunt partenere, prin sistemul nostru eficient de recomandări personalizate de produse. Acest lucru înseamnă nu doar eficiența soluției pe care o dezvoltăm, ci și încrederea publicului în recomandările noastre”, declară Vlad Marincaș, CEO și cofondator Aqurate.

Clasamentul categoriilor produselor vândute de magazinele online ce folosesc Aqurate este condus, în primele patru luni ale anului, de: Îmbrăcăminte și accesorii, Sănătate și frumusețe, Electronice, Casă și grădină, Produse pentru copii și bebeluși.

Dacă la categoria Îmbrăcăminte și accesorii, lider cu peste 315.000 de comenzi, creșterea anuală înregistrată la 30 aprilie era de 3%, categoria Casă și grădină a înregistrat cea mai puternică creștere, în același interval, iar aria Electronice a avut un avans de 25%.

Aqurate Personalize crește veniturile din eCommerce cu până la 30%, prin recomandările de produs generate cu AI, personalizate fiecărui vizitator al site-urilor. Serviciul crește atât rata de conversie din eCommerce, cât și valoarea medie a comenzii.

____________

Aqurate a fost fondată în 2019 de Vlad Marincaş, Tudor Goicea, Lisardo Erman si Raul Mazilu. Platforma a atras, până în prezent, finanțări în valoare de aproximativ 500.000 de Euro.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?