Aplicatia Twelp ofera 5% reducere la plata cu cardurile Mastercard premium sau Business

10 septembrie 2018

Toți posesorii de carduri Mastercard Premium sau Business beneficiază din septembrie de o reducere de 5% la serviciile de asistență rutieră 24/7 oferite prin aplicația Twelp, a anunțat compania. Aplicația oferă asistență șoferilor care se confruntă cu defecțiuni tehnice, accidente, probleme cu bateria, pene de cauciuc sau de carburant sau pierderea cheii.

„Este prima aplicație mobilă gratuită care pune la dispoziția conducatorilor auto o rețea selectata și verificată de tractatori cu servicii integrate de asistență rutieră. Astfel, indiferent de problemele întâmpinate cu masina, partenerii nostri sunt pregătiți să ofere soluții prompte și profesionale”, a declarat fondatorul Twelp, Horațiu Nicolau.


Șoferul nu trebuie decât să specifice în cadrul aplicației Twelp tipul problemei tehnice și să aleagă una dintre firmele de asistență rutieră disponibile. Localizarea se va face automat, astfel încât mașina de asistență va ști unde trebuie să ajungă, indiferent de locul unde s-a produs problema.

Aplicatia Twelp poate fi folosită pe întreg teritoriul României, oferind modalitate de plată online si vizualizarea în timp real a traseului tractatorului solicitat.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?