[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Aplicatia Clever Taxi a inregistrat peste 40 mil. de curse si 600.000 de utilizatori din momentul lansarii

17 mai 2017

Clever Taxi a înregistrat, în perioada 28 aprilie – 2 mai, în Constanța, de 5 ori mai multe comenzi decât într-o perioadă obișnuită, în aplicație înregistrându-se utilizatori din 16 țări.

Comenzile din această perioadă au avut o rată de acceptare de 75%, iar cele mai populare locații au fost Loft, Sunwaves și complexele rezidențiale din Năvodari și Mamaia Sat.

„În prezent, aplicația Clever Taxi are cel mai mare număr de șoferi disponibili și poate fi folosită în peste 20 de orașe din România. Cele mai mari sunt București, Cluj, Iași, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Galați și Sibiu.”, potrivit comunicatului de presa.

Compania spune ca folosind Clever Taxi, clientul opteaza pentru „cea mai sigură modalitate de a călători în oraș”, pentru ca in aplicatie se înregistrareaza doar șoferi care dispun de autorizații și asigurare de transport valabile.

De asemenea, soferii sunt verificați înainte de a intra în sistem și periodic, după înregistrare, prin sistemul de rating de după fiecare cursă, cu ajutorul căruia poate fi păstrată la un nivel ridicat calitatea serviciilor. „Acest sistem este valabil atât pentru șoferi, cât și pentru clienți.”, mai precizeaza compania.

Clever Taxi este prima și singura aplicație de e-hailing dezvoltată în România. Aceasta permite plata curselor de taxi cash, dar și direct prin aplicație, prin card bancar. De asemenea, aplicația permite și plata prin SMS.

De la momentul lansarii, octombrie 2012, si pana in prezent, Clever Taxi aplicatia a inregistrat peste 600.000 de utilizatori și peste 40 de milioane de curse făcute.

Infografic_Clever Taxi_28 aprilie - 2 mai 2017

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?