[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Anul acesta eMAG va investi 1 mil. Euro numai in personal – compania va lansa mai multe centre locale de programare

29 octombrie 2014

Dupa deschiderea primului hub de dezvoltare locala la Craiova in 2013, unde lucreaza 21 de angajați, eMAG recruteaza acum 40 de programatori pentru deschiderea celui de-al doilea centru de dezvoltare din Iasi. Acesta se va deschide luna viitoare, persoanele cautate – pentru primul an de activitate al centrului de la Iasi – fiind specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, product managers, specialisti Quality Assurance, pentru pozitii full-time.

„Acest al doilea centru de programare deschis in tara ca o consecinta fireasca a dezvoltarii organice din ultimii ani. Hub-ul din Iasi va debuta peste cateva zile cu o echipa de patru programatori si isi va desfasura activitatea intr-un sediu central de 400 de metri patrati”, a declarat Tudor Manea, Vicepresedinte si Director HR&Tehnologie eMAG. „Vor urma si alte centre locale de programare si ne propunem sa stabilim si parteneriate cu universitatile din Bucuresti si din tara”, precizeaza Tudor Manea.

Angajatii centrului din Craiova lucreaza pe proiecte precum platformele de Marketplace, Asigurari, Resigilate, Carduri cadou si alte servicii client. eMAG a depasit anul acesta pragul de 1.000 de angajați, iar recrutarile vor continua, atat in Bucuresti, dar si in Iasi.

Noutăți

State of Fintech 2025

Happy New Year 2025!

Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?