Antreprenorii sunt ajutati de chatboti sa obtina finantare online, (de) la BT

14 decembrie 2020

Antreprenorii cu afaceri mici pot aplica rapid pentru un credit la BT Mic prin chatbot-ul Raul de la BT pentru a începe sau a creşte o afacere. Acesta poate fi accesat pe site-ul BT Mic, prin telefon, tabletă sau calculator.

Dezvoltarea anunţată astăzi a fost realizată de echipele Băncii Transilvania şi BT Mic, în colaborare cu DRUID şi Namirial. Este a doua noutate cu care vine Raul de la începutul pandemiei pentru cei 11.500 de clienţi activi BT Mic, pe lângă lansarea chatbot-ului pe WhatsApp. Prin intermediul acestuia, clienţii pot afla detalii despre împrumuturile pe care le au, cum ar fi valoarea şi scandenţa ratei, respectiv suma care mai trebuie plătită până la finalul perioadei de creditare.  


“Prin intermediul chatboţilor ne propunem să creştem tot mai mult zona de suport online oferit în timp real clienţilor noştri. Clienţii au libertatea să verifice oricând şi de oriunde informaţii despre produse şi facilităţi, dar şi să solicite anumite servicii. În ziua de azi, când accesul rapid la informaţii este esenţial, chatbot-ul Raul de la BT va oferi clienţilor BT Mic inclusiv opţiunea de a aplica pentru finanţări” – declară Marius Flore, Director Digital Banking, Banca Transilvania.

Opţiuni pentru antreprenorii care vor sa aplice pentru un credit la BT Mic, prin Raul:

Cerere de credit, Acord pentru consultarea bazei de date a Centralei Riscului de Credit şi Informare privind prelucrarea datelor personale în sistemul Biroului de credit. Opţiunea este valabilă pentru clienţii BT.

Permite trimiterea documentelor financiare care ajută echipa BT Mic să analizeze cât mai eficient aplicaţia, iar creditul să fie acordat mai repede atât pentru clienţi, cât şi pentru cei care nu lucrează în prezent cu BT.

Pe baza menţionării sumei care poate fi plătită lunar, antreprenorii află suma pe care o pot împrumuta de la BT Mic şi pe ce perioadă. Opţiunea este valabilă inclusiv pentru antreprenorii care nu sunt clienţi BT.

###

În ciuda pandemiei şi a schimbării de trend-uri, BT Mic a finanţat în ultimele sase luni peste 1.700 de companii mici şi „a păstrat termenele de finanţare maxime, sumele şi garanţiile flexibile, dar şi timpul de răspuns de patru zile”, potrivit bancii.  

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?