[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Antreprenorii pot semna online contractele de credit cu BT eSign

27 aprilie 2022

Antreprenorii care lucrează cu Banca Transilvania pot semna online, prin BT eSign, contractele de credit și actele adiționale pentru împrumuturile fără garanții imobiliare. Este cea mai nouă soluție BT pentru banking la distanță, potrivit comunicatului de presa.

Semnătura electronică este gratuită, iar semnatarii pot fi inclusiv persoane rezidente care nu sunt clienți BT, dar care sunt co-debitori sau garanți.

BT eSign a fost lansat în noiembrie 2021, iar până acum a fost în faza pilot. De atunci, peste 200 de clienți care au folosit această soluție au semnat peste 300 de contracte de credit și acte adiționale – pentru primirea, prelungirea sau restructurarea unui împrumut.

„Aceasta a fost bine primită atât de clienții dornici să adopte soluții digitale, cât și de cei pentru care erau în străinătate sau în izolare din cauza pandemiei,” precizeaza banca.

________________

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,6 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?