Antreprenorii pot accesa credite online de pana la 15.000 euro, pe 12 luni, direct din platforma termene.ro

10 iunie 2020

Companiile care folosesc Termene.ro pot accesa acum un împrumut direct în cadrul platformei, „într-un proces digital, fără vizite la bancă, birocrație inutilă sau garanții.”, potrivit unui comunicat de presa.

„Procesul de aplicare online pentru un împrumut durează doar cinci minute, iar documentația necesară este redusă și la îndemâna oricărui proprietar de afaceri. Răspunsul la cererea de credit este transmis clienților în maximum 24 de ore.”, precizeaza TBI Bank, banca partener al platformei termene.ro

Prin acest parteneriat, TBI Bank și Termene.ro oferă finanțare de până la 15.000 euro (echivalent în lei), pe o perioadă de 12 luni, firmelor mici care caută o soluție de finanțare pentru a-și dezvolta afacerea sau pur și simplu pentru a acoperi anumite nevoi punctuale de flux de numerar.

Pentru Termene.ro, parteneriatul cu TBI Bank este încă un pas spre un „one-stop shop” pentru companiile din România. Pe lângă gama largă de produse și servicii existente, care vizează o administrare eficientă, sigură și sustenabilă pe termen lung a business-ului, clienții Termene.ro pot accesa și împrumuturi digitale pentru a-și finanța planurile de afaceri.

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?