[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Answear.ro a avut o cifra de faceri de 9,3 mil. euro anul trecut, plus 160%

16 februarie 2018

Answear.ro, magazinul online al grupului polonez cu acelasi nume, a inregistrat in 2017 o crestere de 160% a cifrei de afaceri, pana la 9,3 milioane de euro. Este cel de-al doilea an consecutiv in care platforma dedicata clientilor din Romania are cea mai rapida ascensiune din grup.

In 2017, pe www.answear.ro s-au plasat cu 220% mai multe comenzi fata de 2016, cu o valoare medie anuala a cosului de cumparaturi de aproximativ 290 de lei. Cea mai mare comanda procesata anul trecut a fost in valoare de 3.200 lei, fiind si clienti ce au realizat de-a lungului anului peste 200 de comenzi.

„Avem o crestere sustinuta, motivata de servicii mai bune, produse si branduri variate si preturi competitive. Anul trecut am inregistrat cu 200% mai multe vizite pe site si am procesat cu 180% mai multe comenzi decat in aceeasi perioada din 2016”, mentioneaza Raluca Radu, Country Manager Answear.ro.

Orasele de unde se inregistreaza cele mai multe comenzi sunt Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Constanta.
Lunile din an in care s-au plasat cele mai multe comenzi au fost octombrie – noiembrie, perioada influentata de promotiile din campania Black Friday.

Sursa: Wall-Street.ro

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?