[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Animalul de companie poate fi cumparat direct din aplicatia de Internet banking

5 august 2013

Update – In primele doua saptamani de la introducerea serviciului iTransfer, numarul de achizitii cu plata prin intermediul cardului bancar de pe animax.ro a crescut cu 4,5%. Reprezentantii companiei estimeaza o crestere de 18% pana la finalul anului.

Magazinul online accepta plata cu cardul, prin virament bancar si plata ramburs pentru produsele comandate. In primele 7 luni din 2013, prin intermediul animax.ro s-au emis 2,8% din numarul total de bonuri fiscale ale companiei, “o cifra pe care o vedem in continua crestere”, potrivit Alina Alupoaie, project manager Pet Product.

Magazinul online permite si plati prin SMS insa doar pentru achizitionarea medalioanelor pentru catei. Procentul acestor vanzari, din numarul total de achizitii, este de 0,2%. “Planurile noastre de viitor pentru animax.ro vizeaza cresterea diversitatii de produse care pot fi platite prin sms, in functie de receptivitatea clientilor”, potrivit sursei citate.

Intrebata “Ce asteptari aveti pentru 2013 din perspectiva vanzarilor online? Credeti ca iTransfer va deveni cea mai utilizata metoda de plata?”, doamna Alupoaie a declarat: “Cu siguranta iTransfer va acapara acel segment de piata care nu este obisnuit sa efectueze plati direct cu cardul, dar totodata prefera comertul electronic. In ceea ce priveste cresterea vanzarilor online, estimam pentru a doua jumatate a anului o majorare a incasarilor cu 23% fata de primul semestru al acestui an”.

###

Animax, cel mai extins lant de petshopuri din Romania, anunta introducerea serviciului iTransfer care permite finalizarea tranzactiei online direct din interfata de internet banking. Plata se efectueaza exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit, insa, in cazul utilizarii iTransfer, confirmarea se face instant. Clientul trebuie sa aleaga metoda de plata fie direct de pe site-ul Animax.ro, fie din pagina de plata PayU.

Cumparatorul va fi redirectionat automat catre interfata de internet banking a bancii pe care o foloseste si pe care a selectat-o in prealabil. Apoi, va trebui doar sa confirme datele precompletate, existente in baza de date a bancii. Dupa finalizarea tranzactiei, clientul va fi redirectionat catre platforma PayU si va primi, pe loc, confirmarea platii.

PayU ofera serviciul iTransfer in parteneriat cu trei banci, BCR, Banca Transilvania si ING Bank, „acoperind peste 50% din numarul total al utilizatorilor de internet banking si al sumelor tranzactionate”, potrivit companiei.

Comenzile din magazinul online al Animax se achita exclusiv online, prin card bancar, transfer bancar sau SMS.

Primul magazin Animax a fost deschis de compania PET PRODUCT in 2001. In prezent, Animax este unul dintre cele mai importante branduri de pe piata magazinelor pentru animale de companie din Romania si cel mai extins lant de petshopuri din Romania, cu 32 de magazine fizice.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?