[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Amatorii de muzica isi pot cumpara in rate biletele prin CardAvantaj in principalele 10 orase ale tarii

4 iunie 2010

04.06.2010 – Credit Europe Bank in colaborare cu Events si Librariile Humanitas au pregatit o noua surpriza clientilor lor: cumpararea in RATE a biletelor la concertele organizate de catre Events, de oriunde din tara, in locatiile librariilor Humanitas, doar prin CardAvantaj.

Daca pana acum, colaborarea Events – CardAvantaj privind achizitionarea biletelor la concert era posibila doar in Bucuresti, la sediul Eventim, incepand cu data de 10 iunie, spectatorii isi pot achizitiona in rate bilete la concertele preferate in zece din cele mai mari orase din tara. Lista locatiilor Humanitas unde sunt disponibile bilete in rate se va extinde in viitor, iar urmatorul pas este dezvoltarea unei platforme on-line cu acelasi obiectiv. 

Fanii Aerosmith, The Cranberries sau Gotan Project din toata tara au acum ocazia sa-si cumpere in 3 RATE lunare bilete la concertul preferat, fara alte costuri suplimentare si sa primeasca inapoi, sub forma de bonus, 0,3% din valoarea biletului.

„Extinderea retelei de achizitie in RATE, prin CardAvantaj, a biletelor la concertele organizate de catre Events reprezinta o etapa fireasca de dezvoltare a colaborarii noastre. Principalul nostru interes este acela de a satisface pe deplin nevoile clientilor nostri, iar accesul convenabil si mai nou facil la sistemul de plata in rate a biletelor la concerte a reprezentat pentru noi un proiect de rasplatire a fidelitatii detinatorilor de CardAvantaj. Multumim partenerilor Events si Librariile Humanitas si promitem clientilor nostri sa revenim cu noi campanii CardAvantaj menite sa le ofere beneficii si surprize placute pe timpul verii.”, spune Dl Omer Tetik, Prim Vice Presedinte Credit Europe Bank.

„Anul trecut romanii au cumparat in rate bilete la concertele sustinute de Leonard Cohen, Cesaria Evora si Vaya con Dios, evenimente organizate de Events. Suntem unicul promoter din Romania care dispune de acest sistem, gratie parteneriatului cu Credit Europe Bank, detinatorul produsului CardAvantaj, si ne bucuram ca astfel putem sa oferim publicului nostru o modalitate corecta de achizitie a biletelor, fara costuri suplimentare, pentru a facilita accesul acestuia la concertele indelung asteptate. Este important ca evenimentele noastre sa ramana accesibile publicului consumator, pe care urmarim sa-l si fidelizam, pe aceasta cale”., mentioneaza dna Sorina Burlacu, director general Events.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 154 de ATM-uri si peste 9,500 POS-uri instalate la comercianti.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?