[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Alpha Bank va face rebranding pentru produsele si serviciile preluate de la Orange Money, „la inceputul lunii iulie”

13 mai 2024

Alpha Bank Romania isi informeaza clientii ca, „in curand”, vor fi aduse noi facilitati in aplicatia mobila. Din aceasta evolutie fac parte relansarea sub un nou brand si redenumirea aplicatiei mobile, a produselor si serviciilor preluate de banca de la Orange Money IFN S.A.. De asemenea, vor fi schimbate canalele de contact pentru clienti (numere de telefon, adresa de email si website), acestea urmand a fi asociate cu noul brand.

„Toate aceste modificari vor avea loc la data lansarii comerciale a noului brand, si anume la inceputul lunii iulie 2024, nu mai tarziu de data de 10 iulie” – spune banca, care mai adauga ca noua identitate vizuala va interveni asupra aplicatiei mobile si produselor oferite, inclusiv a cardurilor de debit si de credit.


„Functionalitatile de care te bucuri acum si costurile utilizarii acestora raman aceleasi. Cardurile deja emise sub numele Orange Money se vor putea utiliza in continuare pana la expirarea lor.” – precizeaza banca.

Metoda de contact prin chat ramane valabila ca si pana acum, in sectiunea Contact din aplicatie.

__________

Alpha Bank a anuntat finalizarea transferului operatiunilor Orange Money Romania (portofoliu clienti, active digitale (aplicatie mobila), portofoliu carduri de credit si angajati) incepand cu data de 12 ianuarie 2024, data preluarii operatiunilor retail.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?