[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Alpha Bank Romania lanseaza primul pachet de produse ce permite clientilor sa se implice in protejarea mediului

14 iunie 2010

14 iunie 2010 – Alpha Bank Romania extinde platforma de responsabilitate sociala cu focus pe mediu „Alpha Green” si lanseaza primul produs bancar ce ofera clientilor posibilitatea de a se implica in mod activ in actiuni de protejare a mediului inconjurator, contribuind la dezvoltarea si infrumusetarea Gradinilor Botanice din Romania.

Astfel, pana la sfarsitulul lunii iulie 2010, Alpha Bank Romania va derula campania promotionala Alpha Green Package, adresata clientilor persoane fizice. Costul de achizitie a pachetului, in valoare de 10 RON, va fi donat Asociatiei Gradinilor Botanice din Romania in beneficiul celor 9 Gradini Botanice din tara, membre ale Asociatiei.

Pachetul include: cont curent, card de debit Visa Electron, accesul gratuit la serviciul de internet banking si cardul Alpha Green Club.  Cardul netranzactionabil, Alpha Green Club, prin intermediul caruia clientii beneficiaza de reduceri in magazinele partenere este lansat in editie limitata, cu un design nou, fabricat din plastic reciclabil si are o valabilitate de 12 luni calendaristice de la data emiterii.

Alpha Green Package este o completare a platformei Alpha Green, in cadrul careia Alpha Bank a sprijinit deja crearea campaniei aniversare „Gradina Botanica – 150 de ani” dedicata Gradinii Botanice din Bucuresti, a organizat o expozitie de orhidee si plante exotice, cu intrare gratuita pentru public si a refacut semnalistica din Gradina Botanica din Bucuresti.

Totodata, angajatii bancii s-au implicat activ in actiunile derulate pe platforma Alpha Green. Pe 30 mai, 140 de angajati Alpha Bank si familiile lor au participat in Gradina Botanica din Bucuresti la Ziua Voluntarului Alpha Bank, au plantat copaci, au curatat aleile si au vopsit bancutele din Gradina.

Sursa: Alpha Bank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?