[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Alpha Bank Romania acordă credite de nevoi personale 100% digital. Produsul se adreseaza „mai ales clientilor noi”, spune banca.

14 decembrie 2023

Alpha Bank Romania anunță lansarea acordării creditelor de nevoi personale într-un proces 100% digital. „Creditul Alpha Rapid oferă acum clienților posibilitatea de a accesa rapid și convenabil finanțări pentru nevoile personale 100% online, în aproximativ 30 minute, la orice oră și în orice zi a săptămânii.” potrivit comunicatului.

„Clienții pot solicita creditul oricând, complet digital, fără să participe la un video interviu cu un operator uman. Tot ce trebuie să facă este să acceseze pagina de internet a băncii www.alphabank.ro de pe orice dispozitiv dotat cu cameră video și conectat la internet.” explica banca.

„Procedura este una extrem de ușoară și prietenoasă, fiind necesară doar cartea de identitate, pe baza căreia se face identificarea online și se colectează datele necesare. La finalul acestui proces automatizat de acordare a creditului, clienții vor primi banii direct în contul curent, iar contractul de credit semnat digital atât de client cât și de banca va fi primit prin e-mail.” se mai precizeaza in comunicat.

Redefinim experiența de a obține un credit, eliminând barierele de timp și spațiu, oferind maximă flexibilitate. Alpha Rapid 100% digital se adresează atât clienților existenți, dar mai ales, spre deosebire de alte produse din piață, clienților noi, care vor sa înceapă astfel relația cu Alpha Bank Romania„, a declarat Maria Bogodai, Director Divizia Banking Persoane Fizice la Alpha Bank Romania.

Principalele caracteristici ale creditului de nevoi personale Alpha Rapid:

. Proces 100% online, fără a fi necesar un video interviu;

. Accesibilitate de pe orice dispozitiv cu cameră video și conexiune la internet;

. Rapiditate în aprobare și disponibilitatea fondurilor;

. Suma maximă – până la 49.000 lei;

. Perioada de acordare – până la 5 ani;

. Disponibil în ambele variante de dobândă – fixă și variabilă

. Zero comision de acordare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?